top of page
Søg

En del af noget større - brug partnerskaber aktivt

FNs verdensmål no 17 hedder partnerskaber - og det bør være vores vigtigste mål, vi arbejder med. I morgendagens marked skal vi være mere agile, og vi skal tænke på en anden måde, når det kommer til hvordan vi driver forretning og innovation - og hvordan vi samarbejder.


Bæredygtighed skal være en del af vores forretningsmodel, og vi skal udvikle vores forretning, så bæredygtighed er en konkurrenceparameter. Derfor skal bæredygtighed konkretiseres ned på den enkelte virksomhed - og det skal kunne dokumenteres. Så her går det hånd i hånd med digitalisering.

Men for at få bæredygtighed ud og leve, så kræver det også at vi samarbejder i værdikæden på en anden måde. Vi skal tænke business-to-business-to-consumer - tage et holistisk syn på branchen som helhed. Vi skal samarbejde i økosystemer. Her kan vi fx finde fælles projekter, så vi som virksomhed og som branche samlet er med til at skabe en mere bæredygtig og grønnere fremtid. Samtidig med hver virksomhed i økosystemet kan optimere sin forretning.

Og vi skal fortælle om det - ikke kun til vores kunder, men også andre interessenter og borgere i Danmark og ude i verden! For vi vil gerne bidrage til, at du bliver thought leader inden for dit område.


35 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page