top of page

Nyt lokalt tiltag

Nyt lokalt tiltag

PRESSEMEDDELELSE

Odense den 8. september 2023

Bæredygtighed er ikke længere nok i sig selv. Et nyt lokalt initiativ vil klæde iværksættere og virksomheder bæredygtigt på fra top til bund og øge deres konkurrenceevne.

Onsdag den 13. september kl. 9-11 mødes en række små og mellemstore virksomheder til workshop på Stjerneskibet ved havnen i Odense. Blandt dem er Løvens hule-deltagerne fra MosDecor og Durable Journey, der arbejder for en bæredygtig tøjbranche. Alle virksomheder er forankret og/eller udsprunget på Fyn.

Her vil virksomhederne kunne blive klogere på arbejdet med bæredygtighed, når founder fra FutureComm Birgitte Pedersen fortæller om deres indsigt i feltet.

“Om få år er klimaregnskab ikke længere en konkurrencefordel, fordi alle har det. Som virksomhed skal vi ikke kun have fokus på, hvor vi minimerer negative konsekvenser, men også hvor vi påvirker positivt. Det handler om det unikke for den enkelte virksomhed - og om konkurrencefordele og forhandlingsstyrke. Vi skal have styrket samtalen om, hvordan bæredygtighed som forretningskoncept bidrager til dette.” - Birgitte Pedersen, founder ved FutureComm.

Workshoppen vil ligeledes være en forundersøgelse for en digital platform, der gør samarbejdet om bæredygtighed simplere og smartere mellem den enkelte virksomhed og dens omverden.

Program:
⁃ Intro til alle
⁃ Intro til arbejdet med bæredygtighed, så vi har samme udgangspunkt
⁃ Muligheder, udfordringer i markedet
⁃ Brainstorm, udfordre og sparre om input til løsning

Der vil være tid til interview mv. efterfølgende, hvor både virksomhedsejere og initiativtager Birgitte Pedersen gerne stiller op.

Det bliver en banebrydende dag for både arrangør og virksomheder, hvor udvikling, fremtid og samarbejde er i højsædet.

Vi håber at se jer.

I er velkomment til at kontakte initiativtager Birgitte Pedersen, såfremt I har spørgsmål eller andet.

Mail: hello@futurecomm.dk
Tlf.: 30 74 47 74
Web: futurecomm.dk

Bedste hilsener,
FutureComm

bottom of page