top of page

Cookie- & Privatlivspolitik

Dataansvarlig:
FutureComm
v/ Birgitte Pedersen
Falen 63K
5000 Odense C.

E-mail: hello@futurecomm.dk
Telefon nr.: +45 30 74 47 74

Cvr. nr. 32582001


Cookie
På futurecomm.dk indsamler vi cookies, som er dit elektroniske fodspor. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Al trafik på vores website og brugeradfærd overvåges. Dette bruger vi til at forbedre vores website. Vores website bruger ikke cookies fra tredjepart.


Du kan altid afvise alle cookies ved at ændre indstillingerne i din browser på din computer, tablet eller telefon. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du afviser alle cookies, kan der være funktioner og services, du ikke kan anvende på hjemmesiden (fordi disse er afhængige af cookies).

Du kan trække dit samtykke tilbage eller ændre det. Det gør du ved at klikke på din Cookiebot widget nederst til venstre på din side. 


Personoplysninger:
Du efterlader personoplysninger, når du besøger vores webside futurecomm.dk, herunder når du bruger tilgængelige tjenester som kontaktformularer og tilmelding til nyhedsbrev.

Persondata vi indsamler:
Fornavn
Efternavn
E-mail
Telefonnummer
Navn på arbejdsplads

FutureComm er forpligtet til at overholde regler for behandling af dine personoplysninger. Vi beskytter dine data, som foreskrevet i lovgivningen. Vi hverken deler eller sælger dine persondata til tredjepart. Vi indhenter ikke personoplysninger om dig hos tredjepart.

Dine personlige oplysninger som f.eks. navn, e-mail og telefonnummer bruges kun i det omfang, de er nødvendige til det angivne formål. Vi sletter oplysningerne, når dette formål ikke længere eksisterer


Beskyttelse af dine personoplysninger:
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Vi kigger løbende på, om dine oplysninger håndteres forsvarligt - og under stadig hensyntagen til dine rettigheder.
 

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes maksimalt i 12 måneder efter brug.

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af dine personoplysninger.

 

  • Ret til indsigt. Du har ret til at bede om indsigt i dine personoplysninger - hvilke vi har og hvordan vi bruger dem.

  • Ret til berigtigelse. Har vi urigtige personoplysninger, har du ret til at få dem berigtiget og få fuldstændiggjort ufuldstændige personoplysninger.

  • Ret til at blive glemt. Du har ret til at anmode om sletning af dine personoplysninger.

  • Ret til begrænset behandling. Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger.

  • Ret til dataportabilitet. I visse tilfælde har du ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format til personlig brug.

  • Tilbagetrækning af samtykke: Du kan til enhver tid trække et eventuelt samtykke tilbage. Dette berører dog ikke lovligheden af den behandling, der er foretaget forinden tilbagetrækningen. Tilbagetrækning af samtykke har først virkning fra det tidspunkt, du oplyser os om dette. 


Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om dine rettigheder, som du finder på datatilsynet.dk. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på hello@futurecomm.dk.


Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Vi opdaterer løbende vores privatlivspolitik - og opdaterer datoen på siden.

Opdateret den 18. marts 2023


 

bottom of page