top of page
Søg

Hvor proaktiv og ambitiøs skal din virksomhed være ?

Når du arbejder med at gøre bæredygtighed til din konkurrencefordel, skal du arbejde med, hvor din virksomheder påvirker positivt. Skabe bæredygtig vækst for klimaet, miljøet, samfundet og økonomien - regenerativ bæredygtighed.

BÆREDYGTIGHED Bæredygtighed er, hvor vi opretholder en balance mellem menneskelige behov og klima- og miljømæssige hensyn på lang sigt. Vi skal sikre, at vores nuværende handlinger ikke skader fremtidige generationers evne til at opfylde deres behov. Vores fokus er på at minimere negative konsekvenser på miljøet, klimaet og samfundet ved at mindske vores forbrug af ressourcer, reducere affaldsproduktion og begrænse vores CO2-udledning.

RESTORATIV BÆREDYGTIGHED Restorativ bæredygtighed er, hvor vi arbejder for at gendanne, hvad der allerede er blevet skadet.


Vi genopretter den naturlige balance i klimaet og miljøet, genopbygger tabte habitater og genopretter biodiversitet.


Det er en tilgang, der sigter mod at genoprette sundhed og funktionalitet.

REGENERATIV BÆREDYGTIGHED Regenerativ bæredygtighed er den mest proaktive og ambitiøse måde at arbejde med bæredygtighed på. Det er her, vi arbejder med vores positive påvirkning. Vi arbejder for at genskabe og forbedre de systemer, der understøtter din virksomheds drift. Med regenerativ bæredygtighed arbejder vi for mere end at opretholde en balance eller gendanne, hvad der er gået tabt. Vi skaber bæredygtige systemer, der kan fortsætte med at udvikle sig og blive mere robuste over tid. Bæredygtighed er en mulighed for innovation - starte rejsen allerede i dag.

31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarii


bottom of page